Tijdens de trainingen die door Ilona Eichhorn verzorgd worden staat overtuigingskracht centraal.

Cursisten leren op een uitdagende, interactieve en leuke manier om hun overtuigingskracht te versterken. Lange plenaire theoretische presentaties zult u tijdens de training van Ilona niet tegenkomen. In de trainingen gaan cursisten gezamenlijk met elkaar aan de slag, waarbij elke cursist persoonlijke aandacht krijgt van Ilona.

Zo weet zij bij elke cursist welke aspecten van overtuigingskracht getraind moeten worden, zodat elke individuele cursist na afloop van de training naar huis gaat met nieuwe kennis en gereedschap die precies voor hem of haar geschikt zijn.

Ilona geeft veel ruimte voor eigen inbreng maar houdt ondertussen goed de lijn vast.

DEELNEMER TWEDAAGSE TRAINING
OVERTUIGEND DEBATTEREN

Enkele trainingen die door Ilona zijn verzorgd:

  • “Van gelijk hebben naar gelijk krijgen” voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
    In deze tweedagse training leren de cursisten hun gelijk hebben door effectief communiceren om te zetten naar gelijk krijgen.
  • “Overtuigend debatteren” voor Management CEntrum de Baak (VNO-NCW).
    In deze training die uit vijf dagdelen bestond, leerden cursisten om onder andere een sterker betoog houden, argumenten krachtiger te maken en hoe zij effectief kunnen reageren op anderen. Op de evaluatie van deze training is een score van 9,5 gehaald.
  • “Maak meer impact”
    In deze training wordt gekeken op welke wijze men persoonlijke uitstraling kan gebruiken om woorden kracht bij te zetten. Deze training wordt onder andere gegeven bij een energiebedrijf.

  0235629972
  0642308317

  eichhorn@debat.nl

  Rijnsburgerweg 56
  2333 AC Leiden
  Nederland