Monologe bijeenkomsten zijn saai en inefficiënt. Het publiek dwaalt af waardoor er steeds minder belangstelling zal zijn voor het algemene onderwerp van de bijeenkomst.

Net zoals bij haar trainingen probeert Ilona bijeenkomsten vooral levendig en leuk te maken. Dit doet zij door middel van interactie: In samenwerking met de opdrachtgever koppelt ILona Eichhorn altijd een interactieve vorm aan de doelstellingen die beoogd zijn.

Bij het modereren van bijeenkomsten is er één woord belangrijk: Interactie.

Enkele voorbeelden van bijeenkomsten die door Ilona gemodereerd zijn:

  • Op een internationale conferentie in Wenen gaven twintig ministers en 150 andere genodigden hun mening over het energievraagstuk in Afrika. In de afsluitende speech van de ambassadeur van Oostenrijk kreeg Ilona het volgende compliment: “Ilona heeft laten zien dat internationale conferenties niet saai hoeven te zijn”.
  • In een dynamische bijeenkomst met toenmalig minister Van der Laan kregen 150 bewoners van de Haagse Schilderswijk de mogelijkheid om hun hart te luchten.
  • Bij een afdelingsbijeenkomst van Erfgoed Nederland kregen medewerkers de kans om te vertellen wat ze echt vonden.
  • In de gemeente Haarlemmermeer werden jongeren politiek betrokken tijdens het debatteren in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.
  • In plaats van het praten over patiënten werd in de gemeente Enschede naar patiënten in een dialoogsessie geluisterd.

  0235629972
  0642308317

  eichhorn@debat.nl

  Rijnsburgerweg 56
  2333 AC Leiden
  Nederland