Ilona Eichhorn

PARTNER BIJ DEBAT.NL

PRESTATIES

 • Gespecialiseerd ademhalingstherapeut
 • Deelnemer NK yoga
 • Achtergrond in fiscaal recht en natuurwetenshappen
 • Specialist in de gezondheidszorg, finance en gementeen
 • Verzorgd meer dan 200 sessies per jaar
 • Dagvoorzitter 32 bijeenkomsten decentralisaties
 • Verbeteren van overtuigingskracht
 • Training “Van gelijk hebben naar gelijk krijgen”
 • Training onderhandelingsvaardigheden
 • Training gemeenteraad in debat en presentatievaardigheden
 • Dagvoorzitterschap Europa – Africa top met ministeriele delegaties van beiden continenten

UIT DE HAND GELOPEN HOBBY

Aan de Universiteit Utrecht sutdeerde Ilona Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en Fiscaal Recht. Naast haar studie is Ilona altijd blijven doen wat zij leuk vond. Hierdoor werd het debatteren vervangen door het geven van trainingen en werd vervolgens het geven van trainingen vervangen door het aansturen van een organisatie. Vaak omschrijft zij haar werk dan ook als een “uit de hand gelopen hobby”.

DEBAT.NL

De afgelopen zeven jaar is zij werkzaam voor Debat.NL waar zij partner is. Voor Debat.NL geeft zij training, modereert zij bijeenkomsten en is zij sparringpartner voor politici. Daarnaast heeft zij het boek “De jacht op de vergadertijger” (SDU, 2009) geschreven.

IN DE MEDIA

Met haar werkzaamheden is Ilona al enkele keren in de media verschenen. Zo stond zij onder andere in de Intermediar, Het Financieel Dagblad, de Opzij, het Management Team en was zij live te horen op BNR niewsradio.

AMBITIE

Ilona’s ambitie is om Debat.NL te laten groeien zonder verlies van kwaliteit. Darnaast hoopt zij dat ze in de toekomst nog met dezelfde en nieuwe inspirerende collega’s, opdrachtgevers en partners mag werken.

BOEK – DE JACHT OP DE VERGADERTIJGER

Bekruipt u tijdens vergaderingen soms het gevoel: Wat zitten we hier te doen? Routinematige bijeenkosten zonder duidelijk doel, langdradige sprekers en eindeloos uitsel van beslissingen… U bent beland in het territorium van de vergadertijger! In dit boek gaan we op jacht.

In veel situaties is vergaderen helemaal geen effectief instrument: u leert sporen herkennen van de vergadertijger.

U leert de verschillende soorten tijgers herkennen: is uw collega een originele vergadertijger, een filosfische tijger, een late tijger, een alwetender tijger, een koekiemonstertijger of een territoriale tijger?

U leert vallen in de leefomgeving van de vergadertijger uit te zetten, waardoor hij zich minder laat zien. Er bestaan immers leuke en effectieve alternatieven voor vergaderen.

U leert vallen in de leefomgeving van de vergadertijger uit te zetten, waardoor hij zich minder laat zien. Er bestaan immers leuke en effectieve alternatieven voor vergaderen.

En als vergaderen dan toch echt moet, leert u het proces zo in te richten dat u snel doordringt tot de inhoud, en effectieve besluitvorming is verzekerd.

BESTEL OP BOL.COM

  0235629972
  0642308317

  eichhorn@debat.nl

  Rijnsburgerweg 56
  2333 AC Leiden
  Nederland